logo
<< terugJe bent nu hier : Home > Scholen > Vmbo 't Venster
zoeken
Zoeken in de site
't Venster
<< terug

Vmbo ’t Venster (Arnhem)

Vmbo ’t Venster biedt onderwijs in alle vmbo-leerwegen. De school biedt ook leerwegondersteunend onderwijs (LWOO). De onderbouw kent bovendien een gt/havo-stroom. Er zijn aparte sportklassen en kunst- en cultuurklassen. In de bb- en kb-bovenbouw van het vmbo zijn er de sectoren economie, zorg & welzijn en techniek.

’t Venster heeft een topsportafdeling (LOOT-school) die talenten en topsporters extra faciliteiten biedt om studie en sport te kunnen combineren. Daarnaast is er een Internationale Schakelklas, die leerlingen uit allerlei landen voorbereidt – met name wat betreft de Nederlandse taal – op de overstap naar vmbo, havo of vwo.

 

Voor studenten en potentiële medewerkers is het belangrijk dat zij zich alvast 

kunnen oriënteren op hun toekomstige stage- of werkplek. Vandaar dat vanuit het VOC/AOQ-project “Iedere school een uitdagende leeromgeving” een filmpje is gemaakt van de meeste Quadraamscholen rondom de vraag: “Valt hier nog wat te leren?” Het filmpje over 't Venster is hieronder te bekijken.

  

Vmbo 't Venster

Thomas a Kempislaan 82
6822 LS Arnhem


T 026 320 9850
www.vmbo-venster.nl

 

 't Venster

 

Hans Witt, Directeur

"Ruimte voor talent betekent voor mij dat ik de medewerkers optimale mogelijkheden wil bieden om leerlingen te laten worden wie ze zijn met respect en aandacht voor verschillen". 

 

Centraal Bureau Quadraam

Bestuur en diensten

Saturnus 5

6922 LX Duiven

T 026 320 8800

 

 

ANBI inlichtingen