logo
<< terugJe bent nu hier : Home > Scholen > Lyceum Elst
zoeken
Zoeken in de site
Lyceum Elst
<< terug

Lyceum Elst

Lyceum Elst is de havo- en vwo-school voor Elst. Het is een kleine school, waar docenten en leerlingen elkaar kennen. Dichtbij huis, want waarom zou je ver fietsen? Er is een sfeer van vertrouwen, waarin de leerling wordt uitgedaagd en de ruimte krijgt om te laten zien wat hij kan. Wat hij zélf kan en wat hij samen met anderen kan.


Als je Lyceum Elst verlaat met je havo- of vwo-diploma, ben je goed voorbereid op je vervolgstudie. Dat betekent dat je kunt samenwerken, dat je weet wat je waard bent, kennis van zaken hebt, dat je keuzes kunt maken en daar verantwoordelijkheid voor neemt. Het schooljaar bij Lyceum Elst is verdeeld in periodes. Na iedere periode is er ruimte voor speciale activiteiten. Dat kunnen vakoverstijgende projecten zijn, excursies, sportactiviteiten en iets creatiefs. De school bruist dan nog meer dan anders. De leerlingen zijn dus actief bezig met leren. Hierdoor wordt talent ontdekt en iets met talent gedaan.  In augustus 2012 is een mooi nieuw gebouw in gebruik genomen dat helemaal voldoet aan de eisen van de huidige tijd.

 

Voor studenten en potentiële medewerkers is het belangrijk dat zij zich alvast 

kunnen oriënteren op hun toekomstige stage- of werkplek. Vandaar dat vanuit het VOC/AOQ-project “Iedere school een uitdagende leeromgeving” een filmpje is gemaakt van de meeste Quadraamscholen rondom de vraag: “Valt hier nog wat te leren?” Het filmpje over Lyceum Elst is hieronder te bekijken.

 

Lyceum Elst
Auditorium 3
6661 TZ  Elst (Gld.)
Postbus 187
6660 AD  Elst (Gld.)

T 0481 362 920

www.lyceumelst.nl

 

Jan-Maarten de Wit, Directeur

Centraal Bureau Quadraam

Bestuur en diensten

Saturnus 5

6922 LX Duiven

T 026 320 8800

 

 

ANBI inlichtingen